Voorlichting op basisscholen.
"Omdat pesten op elke school gebeurd"

Pesten is helaas aan de orde van de dag.

Ook op de school waar jouw kind heen gaat, worden kinderen gepest of hebben last van faalangst.

De gevolgen kunnen zich uiten in suïcidale gedachten, maar ook in middelengebruik. Dit zal bij de kinderen op uw school ook aan de orde zijn, meer dan u denkt of kan zien.

Scholen hebben veel invloed op het leven van de kinderen. Ze brengen een groot gedeelte van de dag daar door.

Eva Coaching en Counselling

Ik ben Eva Lebesque, coach en counseller. Ik richt mij voornamelijk op hulp bij pesten, faalangst, verslavingen en suïcide.

Ik geef voorlichting op scholen. Mijn ervaring is dat kinderen, hoe jong ook, vaak al met suïcidale gedachten rondlopen. Omdat ze zo ontzettend gepest worden dat ze niet meer weten hoe ze dit moeten stoppen en hiermee om moeten gaan.

Ook helpt mijn voorlichting om pesters te laten inzien wat voor een impact hun gedrag op de gepeste persoon heeft.

Doordat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van zowel pesten, als faalangst weet ik hoe het is. Door mijn ervaringen en mijn opleidingen weet ik hoe ik hun kan helpen. Weet ik voor welke vuren ze staan. En weet ik wat de impact dan en op latere leeftijd is.

Daarom wil ik op scholen voorlichting geven.
Omdat pesten overal gebeurd en het soms heel lastig te herkennen is.

Ik hoop met u in gesprek te kunnen komen om te mogen spreken en bewustwording te creëren bij kinderen die gepest worden, kinderen die pesten en bij de leerkrachten.

  • Voor diegene die gepest worden
  • STOP PESTEN!
  • Voor diegene die anderen pesten

"Eva weet waar ze het over heeft. Haar voorlichting op de school van ons kind heeft veel goeds teweeg gebracht. Er kon in alle veiligheid gesproken worden"

Meld uw school aan.

Of meld je als ouder aan, dan gaan nemen wij contact met de school van uw kind op.We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren als u uw toestemming hebt gegeven. Voor meer informatie over welke cookies we gebruiken, zie ons Privacybeleid. Accepteer