Skip to content

Aangenaam!

Over Eva

Om te groeien hebben wij mensen bijna hetzelfde nodig als een jong boompje: met wat licht en water komen we al een heel eind. Tel daar de juiste voeding en een fijne temperatuur bij op en je groeit al wat beter. Maar wat nu, als je zo langzamerhand niet meer gelukkig bent op je plekje? Als je wat meer ruimte nodig hebt? Of als iemand jouw licht wegneemt en je helemaal scheef groeit? Op dat moment kom je naar Eva voor wat mentale Pokon!

Coaching – Loopbaancoaching Noord Holland header

Ik ben Eva, jouw groeicoach

Laat mij maar los in jouw mentale landschap, als je op zoek bent naar groei en bloei. Ik zorg voor voeding, zodat je stevige wortels ontwikkelt. Ik zal met mijn harkje en schepje hier en daar wat omwoelen maar altijd ontstaat er daardoor meer lucht, licht en ruimte. Soms ga ik wat rigoreuzer te werk en is het een kwestie van knippen en snoeien: afscheid nemen van wat jou niet langer dient.

Je zult zien dat we met iedere sessie dichterbij jouw ideale groeiplan komen: wie ben jij echt, wat wil jij graag en hoe bereiken we dat? Door middel van fijne gesprekken, effectieve tips en praktijkvoorbeelden kan ik jouw vaste mindset ombuigen naar een groeimindset. Wedden dat je voor een positieve verrassing komt te staan?

Bij mij voel je je gesteund en gesterkt, gezien en bewonderd. Bij mij doe je inzichten op, waar je je hele leven wat aan zult hebben. Ook als het af en toe ‘herfst’ lijkt te zijn in je leven, blijf je overeind en weet je dat je kunt vertrouwen op je basis; jouw eigen sterke IK die je overal mee naar toe neemt.

Zo ziet mijn kwaliteitenboom eruit, ik ben benieuwd naar de jouwe…

Eva Lebesque

Kom maar op met al je vragen, angsten en twijfels. Ik vind niet snel iets gek! Ik vind het eerder moedig als je durft toe te geven dat je het soms even niet alleen kan. We doen dit leven immers allemaal voor het eerst… en dat kan behoorlijk tegenvallen.

‘Ervaring is niet wat je overkomt maar wat je ermee doet’
Wat doe jij ermee?

Mensen vragen mij vaak waarom ik coach ben geworden. Het antwoord is eenvoudig: ik ben de coach geworden die ik zelf miste toen ik in het verleden vastliep. Ik heb veel moeite moeten doen om de juiste ondersteuning te vinden. Die moeite wil ik jou graag besparen.
Ik onderscheid mij van andere coaches door mijn scherpe observatievermogen. Ik kan daardoor snel bij mensen aansluiten, ze doorgronden en hun patronen herkennen. Mensen voelen zich bij mij gauw op hun gemak en dat zorgt ervoor dat ze veel met me delen, zodat we vlot aan de slag kunnen.
Zelfs mensen die radeloos waren en twijfelden of het ‘ooit nog wel goed met ze zou komen’, hebben een succesvol traject afgesloten. Zij zijn nu meer weerbaar tegen alle invloeden van buitenaf én binnenin. Hun zelfbeeld lacht hen weer tegemoet! En dat gun ik iedereen…

Eva Lebesque coach

Behalve bijna 40 jaar levenservaring, kan ik ook putten uit de nodige scholing en werkervaring:

MBO Sociaal Pedagogisch Werk 4 MBO Sociaal Pedagogisch Werk 4
HBO Coaching & Counselling (Academie voor Coaching & Counselling) HBO Coaching & Counselling (Academie voor Coaching & Counselling)
HBO Propedeuse Toegepaste Psychologie HBO Propedeuse Toegepaste Psychologie
Specialisatie trainingen: autisme, licht verstandelijke beperkingen, moeilijk verstaanbaar gedrag, conflicthantering, omgaan met agressie, verslaving Specialisatie trainingen: autisme, licht verstandelijke beperkingen, moeilijk verstaanbaar gedrag, conflicthantering, omgaan met agressie, verslaving
HBO klinisch psychologie 1&2 bij het Civas HBO klinisch psychologie 1&2 bij het Civas

Sta Sterk trainer:

Basisopleiding Sta Sterk trainer
Specialisatie Jonge Kind
Specialisatie Jongeren
Specialisatie Stevige Stap
Vervolgopleiding Sta Sterk op school

Met bijna 20 jaar werkervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg, kan ik zeggen dat ik een flinke dosis mensenkennis heb opgedaan. Ik heb verschillende groepen cliënten, maar ook individuele patiënten en klanten mogen begeleiden op hun pad naar de beste versie van zichzelf. Ik vind het enorm boeiend om mensen te leren kennen, hen inzichten te bieden en van praktische handvatten te voorzien, zodat ze met hun ervaringen uit het verleden om kunnen gaan en de toekomst rooskleurig inzien.

Als jij ervoor openstaat om te werken aan jezelf en zo een nóg mooier mens te worden, dan mag je gerust contact met me opnemen. Ik beloof je dat ik snel reageer, zodat we kunnen kennismaken.

Fijn om je te ontmoeten!

Coaching Loopbaanbegeleiding noord holland
Registratie nr: 71548
Registratie nr: 71548

Reviews