Skip to content

Sta sterk op je werk!

Coaching – Loopbaancoaching

Werk kan om heel veel verschillende redenen niet meer bij je passen. Het werk is veranderd, de collega’s zijn veranderd of jij bent veranderd. Als je het niet meer naar je zin hebt op het werk, kan dat je heel veel energie kosten en je zelfs gezondheidsproblemen opleveren.

Het is dus zaak dat je tijdig aan de bel trekt bij een loopbaancoach, zoals Eva. Hier kan ik jou bij helpen:

Coaching – Loopbaancoaching Noord Holland

Mijn werkwijze

eva coaching tuitjenhorn

Intakegesprek

Als je contact opneemt met Eva en aangeeft dat je een intakegesprek wilt, ontvang je van mij een aantal formulieren. Zodra je deze hebt ingevuld en teruggestuurd, maken we een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek op mijn kantoor in Tuitjenhorn of online door middel van videobellen.

Het invullen van formulieren lijkt misschien wat onpersoonlijk maar dit zorgt er juist voor dat jij goed nadenkt over wat jouw doel van de coaching is en je met gerichte aandacht aan dit traject begint. Op deze manier zijn we ook niet onnodig veel tijd kwijt om elkaar te leren kennen. Win-win!

Tijdens het intakegesprek zal ik je van alles vragen over wie je bent, waar je van houdt, hoe je situatie nu is en wat je hebt ingevuld op de formulieren. Jij kunt mij ook van alles vragen over mijn werkwijze en ervaring. Na het intakegesprek kun je er een nachtje over slapen en aangeven of je een ‘klik’ voelt en met mij in zee wilt gaan.

Coaching & counselling sessies

Tijdens de sessies bespreken we de patronen waar je in bent beland en hoe je deze kunt doorbreken. Dat klinkt misschien wat zwaar maar ik beloof je dat ik veel voorbeelden geef uit de praktijk en dat je vrijwel ongemerkt tot interessante inzichten komt. Het aanleren van nieuwe, helpende patronen vergt wat tijd maar is buitengewoon de moeite waard! Je zult zien dat je na iedere sessie praktische handvatten hebt om mee te oefenen in de dagelijkse praktijk.
Langzaam maar zeker ontdek je je eigen IK en weet je wat je waard bent. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en leert omgaan met je kwaliteiten en valkuilen.

Afhankelijk van je hulpvraag spreken we een traject af van 8 tot 12 sessies. Indien nodig kunnen we dit aantal uitbreiden.

Vanwege de persoonlijke aard van onze gesprekken gaat mijn voorkeur uit naar 1-op-1 gesprekken bij mij op kantoor. Indien dit voor jou door omstandigheden niet mogelijk is, kunnen we uiteraard videobellen.

eva coaching tuitjenhorn noord holland
eva coaching tuitjenhorn noord holland 2

Evaluatiegesprek

Tijdens de laatste coachingsessie bespreken we welke kennis en vaardigheden jij tot nu toe hebt opgedaan en of je nog meer ondersteuning nodig hebt. Soms is een onderhoudsgesprek een goed idee, bijvoorbeeld als er sprake kan zijn van een terugval.

Goed om te weten:

  • Ik ben geen arts en zal geen diagnose stellen. Soms raad ik een cliënt aan om een arts te raadplegen, indien ik op basis van mijn ervaring verwacht dat de cliënt daar baat bij zal hebben.
  • Ik werk volgens een strenge geheimhoudingsplicht; alles wat we bespreken blijft tussen ons. What happens at Tuitjenhorn, stays at Tuitjenhorn. Tijdens onze gesprekken maak ik aantekeningen voor mezelf, die ik samenvat in een eindverslag. Als jouw traject wordt afgesloten, vernietig ik het gehele dossier.
  • Meer informatie over coaching bij onzekerheid, verwerking van ervaringen uit het verleden, schuldgevoelens, perfectionisme en faalangst vind je bij Persoonlijke ontwikkeling.

Tarieven

Basispakket<br>8 sessies<br><br>

Basispakket
8 sessies

€ 870,-
(inclusief btw)

Basispakket<br>12 sessies<br><br>

Basispakket
12 sessies

€ 1300,-
(inclusief btw)

Aanvullend pakket<br>5 sessies<br>Na afname 8/12 sessies

Aanvullend pakket
5 sessies
Na afname 8/12 sessies

€ 545,-
(inclusief btw)

Helaas is vergoeding vanuit de zorgverzekering niet mogelijk. Sommige werkgevers vergoeden algemene coaching en/of loopbaancoaching vanuit het scholingsbudget van medewerkers. Informeer hiernaar bij je werkgever of kijk in je CAO onder het kopje Opleidingsgelden.

Reviews