Jouw coach

Hoe onderscheid ik mij van anderen?

Ik ben pedagogisch geschoold en heb daarnaast nog tal van andere opleidingen gedaan. Daarnaast heb ik 19 jaar werkervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg en heb ik in die periode vele mensen mogen begeleiden. Vanuit deze rol heb ik ruime ervaring opgedaan met verschillende groepen cliënten/patiënten/klanten. Hierbij heb ik ook ervaring opgedaan met mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. In mijn praktijk kan ik deze zorgervaring vaak toepassen.

Certificaten

  • Pedagogisch opgeleid
  • Diverse specialistische trainingen over autisme, licht verstandelijke beperking,
    moeilijk verstaanbaar gedrag, conflicthantering, agressie, en verslaving
  • Propedeuse Toegepaste Psychologie
  • Coaching & Counseling aan de Academie voor Coaching & Counseling

Mijn missie

Het is mijn missie om onderwerpen als pesten, faalangst en verslavingen bespreekbaar te maken.

Ik wil pesten bespreekbaar maken en de gevolgen hiervan. Erover praten welke schade daardoor is ontstaan.
Om de gepeste personen sterker te maken zodat eventuele suïcidale gedachten of zelfs pogingen voorkomen kunnen worden.

Zo ook faalangst. Wanneer je weet waar dit vandaan komt en hoe dit eruit ziet, kun je leren hiermee om te gaan en leer je wat je er tegen kan doen.
Wanneer je dan terugkijkt naar je verleden, merk je dan dat je daardoor de angst hebt om fouten te maken?

Misschien zoek je wel je toevlucht in een verslaving. Dit is vaak het gevolg van gepest zijn, of wanneer je faalangst hebt, je onzeker voelt. Het gebruiken van verslavende middelen heeft het doel om je gevoelens te dempen.

Juist met deze onderwerpen kan ik jou helpen.

“Zie je het even niet zo positief?
Kijk dan anders!”

Wat zeggen mensen over mij

Testimonials

Een mooie praktijk. Eva heeft aandacht voor de mens. Mooi!
Judith Wittink

Eva is een onwijs lief en begripvol persoon. Ik kan altijd terecht voor advies of een luistert oor. Ze weet gewoon hoe ze je moet benaderen en tot bepaalde inzichten te komen die je diep van binnen zelf ook eigenlijk wel weet, maar met wat simpele woorden of vragen naar boven weet te halen. Je hebt mij echt geholpen lieve Eva en je bent een aanwinst voor iedereen ❤️

Kaylee Siliakus
Jaren heb ik voor andere gezorgd maar mezelf verwaarloosd. En paar maanden geleden raakte ik de bodem. Zo kan ik niet door gaan. Maar welke hulp is passend voor mij? Zo veel wegen daarin al bewandeld wat mij niet gaf wat ik nodig heb. En daar kwam ik Eva Coaching en Counselling tegen en wat ik las dacht ik dit is het. De drempel over gegaan en dat is mijn beste keus geweest. Van een klein meisje in mij gegroeid naar de volwassen IK. Wat wil ik en hoe wil ik het. Samen met Eva naast mij kan en durf ik te zorgen voor mijzelf. Ze luistert naar mijn verhaal maar echt luisteren en haalt uit de kleinste woorden wat daar achter ligt. Ze is er voor mij. Samen hebben we mijn masker afgezet. Ik krijg de ruimte voor mijn emoties, ik durf mijn tranen te laten zien. Hierdoor krijg ik weer ruimte krijg voor andere dingen. Zo veel geleerd wat ik eigenlijk ergens wel wist maar geen ruimte gaf. Ik kan zo veel dingen opschrijven wat voor topper Eva is. Het belangrijkste is dat je het zelf echt wilt en dan is Eva de beste keus. Met Eva samen werken is het mooiste wat je jezelf kan geven.
Ilona van Meerveld
Ik vond de sessies erg fijn, het heeft mij goed geholpen bij mijn hulp vragen. Waardoor ik als persoon weer lekkerder in mijn vel zit. Tijdens de sessies voelde ik mij gehoord.
Sam Veerman
Eva luistert naar je en laat je zelf tot inzichten komen tijdens het gesprek. Professioneel en een fijne vrouw. Kortom zeker de moeite waard om een afspraak met Eva te maken voor een gesprek of workshop!
Anoeska Van Maaswinkel
Heb ik jou geholpen? Schrijf een review!

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Daar is zoveel meer te beleven!

Vind jij jezelf niets waard? Jij bent meer waard dan dat!

Meld je vrijblijvend aan