Jouw coach

Hoe onderscheid ik mij van anderen?

Ik ben pedagogisch geschoold en heb daarnaast nog tal van andere opleidingen gedaan. Daarnaast heb ik 19 jaar werkervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg en heb ik in die periode vele mensen mogen begeleiden. Vanuit deze rol heb ik ruime ervaring opgedaan met verschillende groepen cliënten/patiënten/klanten. Hierbij heb ik ook ervaring opgedaan met mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Certificaten

 • Pedagogisch opgeleid
 • Diverse specialistische trainingen over autisme, licht verstandelijke beperking,
  moeilijk verstaanbaar gedrag, conflicthantering, agressie, en verslaving
 • Propedeuse Toegepaste Psychologie
 • HBO Coaching & Counseling aan de Academie voor Coaching & Counseling

Nog in opleiding voor: (Alles is afgerond Medio September 2023)

 • Basisopleiding Sta sterk trainer
 • Specialisatie Jonge Kind
 • Specialisatie Jongeren
 • Specialisatie Stevige stap
 • Vervolgopleiding Sta sterk op school

Mijn Missie:

Eva Coaching & Counselling helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Ik bied individuele coaching en counselling aan. Mijn doelgroep is iedereen vanaf 8 jaar. Eenieder die ergens tegen aan loopt kan een intakegesprek aanvragen, deze is gratis. Vanuit het intakegesprek bekijken we of we een traject met elkaar aan gaan. Ik bied 3 soorten pakketten aan. Wanneer we een traject aangaan ga je aan het werk met zowel je verleden als het hier en nu. Na het traject heb je meer inzichten gekregen en tools om aan de slag te kunnen. Door mijn eigen levenservaring en werkervaring ben ik ervan overtuigd dat ik je kan coachen en counselen op individuele basis om je inzichten te geven en laten groeien.

Er heerst nog veel taboe over het bespreken van gevoelens, psychische klachten en verslaving. Mijn missie is om juist deze dingen bespreekbaar te maken. Het is belangrijk om dit te kunnen bespreken. Je bent hierin namelijk niet alleen!

Mijn Visie:

Eva Coaching & Counselling heeft als visie dat iedereen die ervoor open staat kan gecoacht worden. Als je ervoor open staat en bereid bent om eraan te werken dan houdt niets of niemand je meer tegen en zul je een betere versie van jezelf worden. Datgene wat je vroeger hebt meegemaakt speelt nu nog steeds, hoewel vaak niet bewust mee in hoe je met jezelf en anderen omgaat. Door je hier bewust van te worden kun je er anders naar kijken en leer je er anders mee omgaan of op reageren.

“Zie je het even niet zo positief?
Kijk dan anders!”

Wat zeggen mensen over mij

Testimonials

Eva luistert naar je en laat je zelf tot inzichten komen tijdens het gesprek. Professioneel en een fijne vrouw. Kortom zeker de moeite waard om een afspraak met Eva te maken voor een gesprek of workshop!
Anoeska Van Maaswinkel
Een mooie praktijk. Eva heeft aandacht voor de mens. Mooi!
Judith Wittink
Ik vond de sessies erg fijn, het heeft mij goed geholpen bij mijn hulp vragen. Waardoor ik als persoon weer lekkerder in mijn vel zit. Tijdens de sessies voelde ik mij gehoord.
Sam Veerman
Jaren heb ik voor andere gezorgd maar mezelf verwaarloosd. En paar maanden geleden raakte ik de bodem. Zo kan ik niet door gaan. Maar welke hulp is passend voor mij? Zo veel wegen daarin al bewandeld wat mij niet gaf wat ik nodig heb. En daar kwam ik Eva Coaching en Counselling tegen en wat ik las dacht ik dit is het. De drempel over gegaan en dat is mijn beste keus geweest. Van een klein meisje in mij gegroeid naar de volwassen IK. Wat wil ik en hoe wil ik het. Samen met Eva naast mij kan en durf ik te zorgen voor mijzelf. Ze luistert naar mijn verhaal maar echt luisteren en haalt uit de kleinste woorden wat daar achter ligt. Ze is er voor mij. Samen hebben we mijn masker afgezet. Ik krijg de ruimte voor mijn emoties, ik durf mijn tranen te laten zien. Hierdoor krijg ik weer ruimte krijg voor andere dingen. Zo veel geleerd wat ik eigenlijk ergens wel wist maar geen ruimte gaf. Ik kan zo veel dingen opschrijven wat voor topper Eva is. Het belangrijkste is dat je het zelf echt wilt en dan is Eva de beste keus. Met Eva samen werken is het mooiste wat je jezelf kan geven.
Ilona van Meerveld

Eva is een onwijs lief en begripvol persoon. Ik kan altijd terecht voor advies of een luistert oor. Ze weet gewoon hoe ze je moet benaderen en tot bepaalde inzichten te komen die je diep van binnen zelf ook eigenlijk wel weet, maar met wat simpele woorden of vragen naar boven weet te halen. Je hebt mij echt geholpen lieve Eva en je bent een aanwinst voor iedereen ❤️

Kaylee Siliakus

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Daar is zoveel meer te beleven!

Vind jij jezelf niets waard? Jij bent meer waard dan dat!