Home2023-01-06T15:51:45+00:00

Terug naar het Begin

Wat kan ik voor je doen

Voor wie?

Wring jij je in alle bochten?

Jezelf zijn dat zou toch heerlijk zijn?

We leven in een maatschappij waarin veel mensen een oordeel over elkaar hebben. Veel mensen zitten niet goed in hun vel en hebben het daar dan ook moeilijk mee. ze trekken zich het oordeel aan en proberen zich anders voor te doen als dat ze daadwerkelijk zijn.

Weet jij niet wie je bent?

Heb je de grootste moeite om jezelf te zijn en wring jij je in alle bochten om te voldoen aan het maatschappelijke beeld?

Herken jij jezelf niet meer?

Ik coach veel mensen die zichzelf ergens onderweg zijn kwijt geraakt. Mensen die terug willen naar hun zelf, die hun eigen sterke Ik willen ontwikkelen.

Veel verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen:

Pesten

Faalangst

Burn-out

Bore- out

Onzekerheid

Negatief denkbeeld

Slecht zelfbeeld

Geen vertrouwen in jezelf

Beschadigd vertrouwen in anderen

Dit zijn een klein aantal voorbeelden die ik hoor van de mensen die ik coach. Ik coach jou om jezelf te zijn, te weten wie je bent en wat je waard bent. Daarnaast word je weerbaar tegen alle oordelen van een ander.

Wil jij jezelf terug vinden of voor eens en voor altijd jezelf worden? Neem contact op voor een afspraak! Tot snel!

Voor meer info: https://www.evacoachingcounselling.nl

“Voel jij je schuldig? Het is niet jouw schuld!”

Wat gaan we doen om jouw weer helemaal jezelf te laten worden:

We kijken samen naar waar je denkt dat het veranderd is. We onderzoeken een aantal vragen om ervoor te zorgen dat we weten wie je nu bent en wie je bent geweest. Dit helpt om te weten waar je in de toekomst naar toe wil.

Hier een aantal vragen die we onderzoeken:

Waar ben je jezelf verloren?

Ben je ooit wel helemaal jezelf geweest?

Wie wil je zijn?

Wat houd je daarbij tegen?

Werken aan een positieve mind, super belangrijk!

Wanneer jij jezelf alleen maar NIET helpende gedachten verteld ga je dit uiteindelijk geloven. Dit helpt je niet om lekker in je vel te zitten.

Ik help jou deze gedachten om te buigen naar positieve gedachten, zodat je een positieve mind ontwikkelt.

Het geen je aandacht geeft groeit, zo werkt dat ook met gedachten.

Ik help jou je gedachten patroon die jou niet helpt te doorbreken, naar een helpend gedachten patroon.

Ontmoet jouw

gekwalificeerde coach

Eva Lebesque

Ik ben een bevlogen, gepassioneerde coach en 36 lentes jong. Ik woon met mijn vriend in het mooie Schagen, moeder van 2 kinderen, om het weekend zijn de kinderen van mijn vriend ook bij ons. Een drukke boel in huis.

Waar ik enorm blij van word, is mensen laten groeien op persoonlijk vlak. Door de successen die ze doorgemaakt hebben inzichtelijk te maken en deze te vieren. Alle negatieve ervaringen die we meemaken hebben een keerzijde, maar dit zijn juist kansen om te groeien. Je ziet het op dat moment zelf niet, maar ze maken je sterker als persoon! Door je mindset te leren veranderen kan je er anders naar kijken.

Ik ben pedagogisch geschoold en ik heb daarnaast nog tal van opleidingen gedaan. Door mijn werkervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg en studies heb ik afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden. Door mijn studies en door de opleiding Coaching & Counselling heb ik mijzelf goed leren kennen. Je kan immers pas iemand helpen als je jezelf hebt geholpen!

Dus kom maar op met jouw vragen, jouw angsten en twijfels. Ik vind niet snel iets gek (ik vind het eerder moedig) en ik kan me in veel situaties inleven. Ik begeleid je graag bij veranderingen waar jij naar verlangt. Bij mij is een kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend! Ik nodig je dan ook graag uit hier gebruik van te maken!

Verder ben ik

  • Positief
  • Betrokken
  • Energiek
  • In staat tot zelfreflectie
  • Oprecht en eerlijk
  • Gevoelig
  • Altijd opzoek naar het goede in mensen
  • Leergierig en wil blijven leren en ontwikkelen door de ervaringen en de successen van het leven

Zelf heb ik van mijn burn-out, pestverleden, scheiding, ernstig auto ongeluk, bore-out en een negatief zelfbeeld, succesverhalen weten te maken.

Op het moment van tegenslagen in je leven, zie je niet meer hoe je daaruit kan komen. Je hebt dan hulp van anderen nodig, om dat wel te kunnen zien.

Wat zeggen mensen over mij

Testimonials

Eva luistert naar je en laat je zelf tot inzichten komen tijdens het gesprek. Professioneel en een fijne vrouw. Kortom zeker de moeite waard om een afspraak met Eva te maken voor een gesprek of workshop!
Anoeska Van Maaswinkel
Een mooie praktijk. Eva heeft aandacht voor de mens. Mooi!
Judith Wittink
Jaren heb ik voor andere gezorgd maar mezelf verwaarloosd. En paar maanden geleden raakte ik de bodem. Zo kan ik niet door gaan. Maar welke hulp is passend voor mij? Zo veel wegen daarin al bewandeld wat mij niet gaf wat ik nodig heb. En daar kwam ik Eva Coaching en Counselling tegen en wat ik las dacht ik dit is het. De drempel over gegaan en dat is mijn beste keus geweest. Van een klein meisje in mij gegroeid naar de volwassen IK. Wat wil ik en hoe wil ik het. Samen met Eva naast mij kan en durf ik te zorgen voor mijzelf. Ze luistert naar mijn verhaal maar echt luisteren en haalt uit de kleinste woorden wat daar achter ligt. Ze is er voor mij. Samen hebben we mijn masker afgezet. Ik krijg de ruimte voor mijn emoties, ik durf mijn tranen te laten zien. Hierdoor krijg ik weer ruimte krijg voor andere dingen. Zo veel geleerd wat ik eigenlijk ergens wel wist maar geen ruimte gaf. Ik kan zo veel dingen opschrijven wat voor topper Eva is. Het belangrijkste is dat je het zelf echt wilt en dan is Eva de beste keus. Met Eva samen werken is het mooiste wat je jezelf kan geven.
Ilona van Meerveld

Eva is een onwijs lief en begripvol persoon. Ik kan altijd terecht voor advies of een luistert oor. Ze weet gewoon hoe ze je moet benaderen en tot bepaalde inzichten te komen die je diep van binnen zelf ook eigenlijk wel weet, maar met wat simpele woorden of vragen naar boven weet te halen. Je hebt mij echt geholpen lieve Eva en je bent een aanwinst voor iedereen ❤️

Kaylee Siliakus
Ik vond de sessies erg fijn, het heeft mij goed geholpen bij mijn hulp vragen. Waardoor ik als persoon weer lekkerder in mijn vel zit. Tijdens de sessies voelde ik mij gehoord.
Sam Veerman

Nieuws

Blogs

Zelfbeeld

Hoe zie jij jezelf? Welk beeld wil je zien? Zien anderen jou ook zo? Wat wil je uitstralen? Straal je

Cortisol verslaving

Officieel is het geen verslaving en toch zijn we verslaafd aan stress. Dat komt omdat stress, adrenaline aanmaakt. Dat was vroeger dat we nog in berenhuiden rondliepen en achternagezeten werden

Veilig vluchten in je verslaving

Junk, leugenaar, alcoholist, gebruiker, medicatie spaarder, aandachttrekker, zijn allemaal termen die je vast wel eens gehoord hebt?   Je vlucht

Ga naar de bovenkant