Per Maandag 14 Februari is Leo ook werkzaam binnen de praktijk in Tuitjenhorn.

Leo is een Coach die ook ervaringsdeskundige is en zal zich vooral richten op mannen vanaf 16 jaar, welke een coach vraag hebben.

Leo coacht jou op deze gebieden:

–             Individuele coaching en counselling (depressieve gevoelens, life-events, dwang)

–             Afval coaching (Leo is geen diëtist of voedingsdeskundige maar gaat kijken met jou welke keuzes je maakt en waarom, een stok achter de deur)

–             Coaching op het gebied van vruchtbaarheidsproblemen (acceptatie, verwerken, schuldgevoel)

–             Coaching op gebied van dyslexie, dyscalculie, analfabetisme (Geen behandeling, omgaan met gevolgen hierom heen)

–             Coaching op gebied van maatschappelijke verwachtingen van de man (het vastlopen in alle verwachtingen)

–             Conflict bemiddeling (altijd met 2 coaches, Eva en Leo)

–             Relatie coaching (altijd met 2 coaches, Eva en Leo)

Leo is de oprichter van coaching praktijk Mancave Coaching, welke hij in de toekomst wil vestigen in Schagen. Ruim 10 jaar heeft hij in de zorg gewerkt, waarbij Leo met vele verschillende mensen heeft gewerkt. Dit met verschillende afkomst en leeftijd, met en zonder een verstandelijke/lichamelijke beperking en een psychische kwetsbaarheid. Leo is pedagogisch opgeleid en heeft aanvullende opleidingen gedaan. Doordat Leo de mens ziet en deze ook zo behandeld heeft hij de afgelopen jaren vele mooie en inspirerende gesprekken mogen voeren. Door zijn eigen psychische kwetsbaarheden en ervaringen, heeft Leo ook vele trajecten zelf doorlopen en inzichten verkregen. Dit alles heeft hem gemotiveerd zelf een praktijk te willen opzetten. Leo is niet de standaard Coach die je zou verwachten, als echte Amsterdammer heeft hij ze hart op z’n tong liggen en werkt hij met veel humor, maar is confronterend wanneer dit nodig is. Dit helpt om patronen te doorbreken en inzichten te krijgen.

Mannen die gecoacht willen worden door een man kunnen terecht bij Leo, Mail, app, of bel voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Leo heeft er in ieder geval zin in!

info@evacoachingcounselling.nl