Home2023-01-06T15:50:13+00:00

Terug naarhetBegin

Voor wie?

Wil jij verder komen in het leven? Coaching is voor jou de oplossing.

Eva Coaching en Counselling is gespecialiseerd in verschillende thema`s, Deze zijn Verslaving, Life events en Zelfbeeld.

Veel gebieden hebben een overeenkomst met elkaar. We gaan samen onderzoeken waar de knelpunten en vraag zit. Misschien wel nog belangrijker waar deze vandaan komt. Dit doen we door het maken van een levenslijn. We komen er hierdoor snel achter waar de knelpunten zitten en waar je vraag/ uitdaging voor de toekomst ligt.

Verslaving:     

Coaching/Counselling kan jou helpen inzicht te verkrijgen in de triggers die jouw “oude” gedragingen aanwakkeren. Grip krijgen op jouw leven, een zinvolle invulling van je dagen, zonder verslaving
Verslavingen die wij veel in de praktijk tegenkomen zijn: Drugs, Alcohol, Gamen, Cortisol (stress) Uiteraard ben je met een andere verslaving ook welkom.

Life-events:

Levensgebeurtenissen die een grote impact hebben op jou als persoon. Denk hierbij aan: Rouw en verlies, Pesten, Burn-out/ Bore-out, depressieve gedachten/ gevoelens, scheiding, relatieproblemen, conflicten met familie/ buren enz.

Zelfbeeld:

Faalangst, Wie ben ik, grenzen aangeven, eenzaamheid en onzekerheid vallen hier onder.

Wij coachen en counsellen vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Wat bieden wij nog meer:

Wij doen ook interventies bij de mensen thuis. Als iemand niet in staat is om wat voor reden dan ook, naar ons toe te komen dan komen we naar de persoon zelf. Dit doen we met 2 coaches.

Relatie coaching dit gebeurt altijd met 2 coaches, een man en een vrouw om zo de energie van een man/ vrouw verhouding te verdelen. Wij denken dat dit de manier is om samen verder te komen met elkaar.

Gezinscoaching dit gebeurt altijd met 2 coaches, een man en een vrouw en is gericht op de communicatie binnen het gezin, oprecht luisteren, oprechte aandacht hebben voor elkaar, conflicten bespreekbaar maken.

Conflict bemiddeling in de familiaire sfeer, arbeidsconflict, burenruzie. Deze sessies gebeuren altijd met 2 coaches.

Mail ons gerust bij vragen of interesse.

Ik ga jou helpen!
Jouw doel, onze uitdaging.

Na een coach traject bij mij heb jij een andere mindset ontwikkeld en heb jij handvatten gekregen om in het hier en nu en in de toekomst mee om te kunnen gaan. Je komt er sterker uit.

Maak een afspraak voor een intakegesprek en ik help jou weer jezelf te zijn.

“Hulp vragen is een kracht!”

Wat gaan we doen.

We beginnen met het maken van een levenslijn. Hierin kunnen we snel een overicht creeren om de problemen/ knelpunten in je leven inzichtelijk te maken. Vaak zie je hier een rode draad in.

Vanuit de levenslijn kunnen we het verleden een plek geven/ verwerken en voor de toekomst leren hoe dingen ook anders kunnen.

Soms moet je terug kijken om daarna vooruit te kunnen. Je verleden heeft je gemaakt tot wie je nu bent. Hierin heb je veel hobbels overwonnen, maar soms zijn er nog wat hobbels blijven liggen. Deze kunnen we samen aangaan. Als de hobbels uit het verleden een gladde weg zijn geworden en je dus niet meer in de weg zitten kunnen we vooruit kijken en leren hoe we in gelijk soortige situaties anders zouden willen reageren.  Door hierover in gesprek te gaan en te oefenen met dit soort situaties kom je er zoveel sterker uit.

Iedereen verdiend het om een gelukkig leven te lijden. Dat begint bij jezelf.

Terug naar het begin is mijn slogan.

Als je terug gaat naar waar alles is begonnen, dus de geboorte ga je veel meer dingen over jezelf leren en begrijpen. Als je weet waar je in het begin tegen aan bent gelopen kun je dit voor de toekomst veranderen.

Bewustwording waarom je doet wat je doet is erg belangijk. Je weet ondertussen ook dat het geen wat je deed je niet meer helpt in het hier en nu. Je moet op zoek naar een andere manier om ermee om te gaan.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg is hier een prachtig voorbeeld van.

Het is tijd om dit te veranderen, waardoor je een betere verse van jezelf wordt. Snapt waar je gedrag vandaan komt en tools krijgt om dit te veranderen.

Ontmoet jouw

gekwalificeerde coach

Eva Lebesque

Ik ben een bevlogen, gepassioneerde coach en 36 lentes jong. Ik woon met mijn vriend in het mooie Schagen, moeder van 2 kinderen, om het weekend zijn de kinderen van mijn vriend ook bij ons. Een drukke boel in huis.

Waar ik enorm blij van word, is mensen laten groeien op persoonlijk vlak. Door de successen die ze doorgemaakt hebben inzichtelijk te maken en deze te vieren. Alle negatieve ervaringen die we meemaken hebben een keerzijde, maar dit zijn juist kansen om te groeien. Je ziet het op dat moment zelf niet, maar ze maken je sterker als persoon! Door je mindset te leren veranderen kan je er anders naar kijken.

Ik ben pedagogisch geschoold en ik heb daarnaast nog tal van opleidingen gedaan. Door mijn werkervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg en studies heb ik afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden. Door mijn studies en door de opleiding Coaching & Counselling heb ik mijzelf goed leren kennen. Je kan immers pas iemand helpen als je jezelf hebt geholpen!

Dus kom maar op met jouw vragen, jouw angsten en twijfels. Ik vind niet snel iets gek (ik vind het eerder moedig) en ik kan me in veel situaties inleven. Ik begeleid je graag bij veranderingen waar jij naar verlangt. Bij mij is een kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend! Ik nodig je dan ook graag uit hier gebruik van te maken!

Verder ben ik

  • Positief
  • Betrokken
  • Energiek
  • In staat tot zelfreflectie
  • Oprecht en eerlijk
  • Gevoelig
  • Altijd opzoek naar het goede in mensen
  • Leergierig en wil blijven leren en ontwikkelen door de ervaringen en de successen van het leven

Zelf heb ik van mijn burn-out, pestverleden, scheiding, ernstig auto ongeluk, bore-out en een negatief zelfbeeld, succesverhalen weten te maken.

Op het moment van tegenslagen in je leven, zie je niet meer hoe je daaruit kan komen. Je hebt dan hulp van anderen nodig, om dat wel te kunnen zien.

Wat zeggen mensen over mij

Testimonials

Ik vond de sessies erg fijn, het heeft mij goed geholpen bij mijn hulp vragen. Waardoor ik als persoon weer lekkerder in mijn vel zit. Tijdens de sessies voelde ik mij gehoord.
Sam Veerman
Eva luistert naar je en laat je zelf tot inzichten komen tijdens het gesprek. Professioneel en een fijne vrouw. Kortom zeker de moeite waard om een afspraak met Eva te maken voor een gesprek of workshop!
Anoeska Van Maaswinkel

Eva is een onwijs lief en begripvol persoon. Ik kan altijd terecht voor advies of een luistert oor. Ze weet gewoon hoe ze je moet benaderen en tot bepaalde inzichten te komen die je diep van binnen zelf ook eigenlijk wel weet, maar met wat simpele woorden of vragen naar boven weet te halen. Je hebt mij echt geholpen lieve Eva en je bent een aanwinst voor iedereen ❤️

Kaylee Siliakus
Een mooie praktijk. Eva heeft aandacht voor de mens. Mooi!
Judith Wittink
Jaren heb ik voor andere gezorgd maar mezelf verwaarloosd. En paar maanden geleden raakte ik de bodem. Zo kan ik niet door gaan. Maar welke hulp is passend voor mij? Zo veel wegen daarin al bewandeld wat mij niet gaf wat ik nodig heb. En daar kwam ik Eva Coaching en Counselling tegen en wat ik las dacht ik dit is het. De drempel over gegaan en dat is mijn beste keus geweest. Van een klein meisje in mij gegroeid naar de volwassen IK. Wat wil ik en hoe wil ik het. Samen met Eva naast mij kan en durf ik te zorgen voor mijzelf. Ze luistert naar mijn verhaal maar echt luisteren en haalt uit de kleinste woorden wat daar achter ligt. Ze is er voor mij. Samen hebben we mijn masker afgezet. Ik krijg de ruimte voor mijn emoties, ik durf mijn tranen te laten zien. Hierdoor krijg ik weer ruimte krijg voor andere dingen. Zo veel geleerd wat ik eigenlijk ergens wel wist maar geen ruimte gaf. Ik kan zo veel dingen opschrijven wat voor topper Eva is. Het belangrijkste is dat je het zelf echt wilt en dan is Eva de beste keus. Met Eva samen werken is het mooiste wat je jezelf kan geven.
Ilona van Meerveld

Nieuws

Blogs

Zelfbeeld

Hoe zie jij jezelf? Welk beeld wil je zien? Zien anderen jou ook zo? Wat wil je uitstralen? Straal je

Cortisol verslaving

Officieel is het geen verslaving en toch zijn we verslaafd aan stress. Dat komt omdat stress, adrenaline aanmaakt. Dat was vroeger dat we nog in berenhuiden rondliepen en achternagezeten werden

Veilig vluchten in je verslaving

Junk, leugenaar, alcoholist, gebruiker, medicatie spaarder, aandachttrekker, zijn allemaal termen die je vast wel eens gehoord hebt?   Je vlucht

Nieuws

Aan wie kan ik GEEN hulp bieden?

Ik coach vrienden of familie niet. Het stopt ook wanneer het ongemakkelijk/ niet meer goed voelt voor mij of de cliënt. We bespreken dan samen dat we het traject stoppen. Ik kan jou dan wel doorverwijzen naar een andere coach.

Ga naar de bovenkant