Diensten & werkwijze

Waar kan ik jou in begeleiden?

Individuele coaching en counselling

Voor een coaching en counselling traject zal je ongeveer tussen de 8 en 12 sessies nodig hebben. We bekijken samen wat er nodig is. Mochten er toch meer als 12 sessies nodig zijn dan kunnen we dat in overleg met elkaar doen. Coaching is een dynamisch proces, tijdens dat proces kunnen er meer of andere coaching-en counselling vragen ontstaan.

Workshops

Eens per maand zijn er workshops in verschillende thema’s. In groepsverband duiken wij in de verschillende thema’s en kun je van elkaar leren. In deze workshops zijn we actief bezig en ga je naar huis met tips en tricks! Wij hebben een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, meld je daarom vooraf aan.

Ben je nieuwsgierig welke workshops er voor jou zijn? Kijk dan gauw verder op deze website onder het kopje “Workshops”.

Online spreekuur.

NIEUW!!

Bij Eva Coaching & Counselling bieden wij nu wekelijks een online spreekuur aan via de chat (welke je rechtsonderin beeld ziet). Dit is elke zaterdagochtend van 9.00 – 10.00 uur. Wij zijn dan online aanwezig om jouw vragen en/of twijfels te beantwoorden.  We willen zo onze hulp laagdrempelig aanbieden. Mocht blijken dat er meer hulp voor jou nodig is, dan kunnen we daar verdere afspraken over maken.

We maken graag kennis met jou en plannen graag een gratis online gesprek met je in om dieper op jouw coaching vraag in te gaan.

Spreken wij elkaar snel?

Coachvormen

Bij ons kun je terecht voor 1-op-1 gesprekken, online coaching en workshops.
Daarnaast hebben wij nu elke zaterdagochtend het gratis online spreekuur via onze chat.

 • Onze coaches en counsellers hebben veel werk- en levenservaringen op verschillende gebieden, waardoor we niet alleen uit de theorie praten, maar veel praktijkvoorbeelden kunnen gebruiken ter verduidelijking.
 • Formulieren die ingevuld moeten worden voor het starten van jouw traject mailen we naar jou toe. Deze kan jij op je gemak thuis invullen en retour zenden. Daarna kunnen wij starten met jouw traject.
 • Wanneer een coachee (jij) en wij geen goede match zijn, hebben wij voldoende contacten om jou met een andere coach of hulpverlener in contact te brengen zodat jij kan blijven investeren in je zelf.

Wie coach of counsel ik niet?

Vrienden of familie niet. Het stopt ook wanneer het ongemakkelijk/ niet meer goed voelt voor mij of de cliënt. We bespreken dan samen dat we het traject stoppen. Ik kan jou dan wel doorverwijzen naar een andere coach.

het process

Werkwijze

De methoden & technieken die ik toepas tijdens mijn trajecten:

Afhankelijk van het vraagstuk zijn er diverse methoden & technieken. Deze worden toegespitst op de cliënt en zijn/haar hulpvraag.

 • Levenslijn maken
 • Stoppers en drivers in kaart brengen, zo nodig script veranderen (TA)
 • Geweldloze communicatie
 • Grow model
 • Enneagram als procesmodel
 • Het Innerlijke kind
 • Hechtingstijlen in kaart brengen
 • Systemisch werk en familieopstellingen
 • Coachen met spellen
 • Het levenswiel en een ontwikkelplan
 • Werken met de dramadriehoek

Intake

Het intakegesprek en de ingevulde formulieren geven mij een goed beeld waar we aan gaan werken. Formulieren die ingevuld moeten worden voor het starten van jouw traject mailen wij jou toe. Deze kan jij op je gemak thuis invullen en retour zenden, daarna kunnen wij starten met jouw traject.

Coaching & Counselling sessies

Voor jouw traject zal je ongeveer tussen de 8 en 12 sessies nodig hebben. We bekijken samen wat er nodig is. Mochten er toch meer als 12 sessies nodig zijn dan kunnen we dat in overleg met elkaar doen.

Evaluatie gesprek

Wij bespreken of je genoeg handvatten hebt gekregen.
Vervolgens kijken wij samen of jij de signalen van een terugval herkent. Of er nog hulpbronnen zijn.

Mocht jij een onderhoudsgesprek wensen dan kijken we samen hoeveel en wanneer.
Mocht je geen onderhoudsgesprek wensen, dan is er geen contact meer na beëindigen traject.

Als coach of counselor zal ik NOOIT diagnosticeren! Dus geen etiketten of labels plakken. Ik ontmoet graag de persoon.

Vanuit de ethische code heb Ik geheimhoudingsplicht en alles wat we bespreken blijft bij mij. Ik maak gedurende de gesprekken aantekeningen, ik maak daar een verslag van voor mezelf, zodat ik de voortgang en onderwerpen bij houd. Als het traject is afgesloten verwijder ik het dossier.

Kosten

Pakketen die ik aanbied

Prijzen gelden voor particulieren én bedrijven/werkgevers en zijn inclusief BTW.

8 sessies €870

Basis pakket.

Boek nu

12 sessies €1300

Basis pakket.

Boek nu

5 sessies €545

Pakket alleen te boeken als vervolg na 8 of 12 sessies.

Boek nu