Diensten & werkwijze

Waar kan ik jou in begeleiden?

Ervaringsdeskundige

Ik ben de persoon die oprecht kan luisteren bij pesten en faalangst. Ik ben ervaringsdeskundige op dit gebied. Dit is een dienst die ik aanbied op scholen en binnen bedrijven. Je kunt mij inhuren om aanwezig te zijn, wanneer dit nodig is (projectbasis) of op vaste momenten( bijvoorbeeld: elke vrijdag ochtend van 09.00-11.00 uur) Ik kom op scholen of werkgelegenheden om zonder oordeel te luisteren. De gepeste of faalangstige kan mij in vertrouwen vertellen wat er gebeurd in zijn of haar leven. Het voordeel hiervan is dat ik onafhankelijk ben en dus niet beinvloedbaar ben door scholen, bedrijven en of pesters en gepeste.Ook kan het soms fijn zijn te ervaren dat je niet alleen bent en horen van een ervaringsdeskundige hoe die ermee is omgegaan. Hierdoor kan ik van een afstand mee denken en kijken. Waar nodig kan ik hulp aanbieden in de vorm van trainingen, coachtrajecten of workshops.

( kosten in overleg en afhankelijk van de duur)

Online spreekuur

Bij Eva Coaching & Counselling bieden wij nu wekelijks een online spreekuur aan via de chat (welke je rechtsonderin beeld ziet). Dit is elke zaterdagochtend van 9.00 – 10.00 uur. Wij zijn dan online aanwezig om jouw vragen en/of twijfels te beantwoorden.  We willen zo onze hulp laagdrempelig aanbieden. Mocht blijken dat er meer hulp voor jou nodig is, dan kunnen we daar verdere afspraken over maken.

We maken graag kennis met jou en plannen graag een gratis online gesprek met je in om dieper op jouw coaching vraag in te gaan.

Spreken wij elkaar snel?

Training
“Als je gevoelens je te veel worden…”

Als je gevoelens je teveel worden, gelukkig zijn er middelen die dat dempen, toch?!
Helaas vluchten ontzettend veel kinderen/ mensen in een verslaving met middelen die hun gevoel uitschakelen of dempen. Het lijkt de enige manier , waarin jij je prettig voelt. of eigenlijk voel je helemaal niets… Je
lichaam vraagt steeds meer en je hebt het ook echt nodig… toch?! Nee er is een andere manier om met gevoelens om te gaan. De oorzaak achterhalen van je gevoelens en hiermee aan het werk gaan is ongelooflijk belangrijk. Wegstoppen door ze te dempen is tijdelijk misschien prettig, maar de verslaving die er aan vast zit niet. Je word er ook niet leuker op en je zult steeds meer afstand ervaren met de mensen om je heen en de realiteit. Zoek uit wat de oorzaak
is van je gebruik en ga daarmee aan de slag!

6 sessies (dus 6 weken) in groepsverband (maximaal 6 personen) Ja super spannend, maar we kunnen leren van elkaar.
Kosten € 250,- per persoon. Het vind plaats in tuitjenhorn en elke sessie duurt 1,5 uur.

Training voor docenten

Training voor een docent, je hebt meer invloed als je denkt! hierin wil ik docenten bewust maken van hun rol en de enorme invloed/ impact hiervan. Je bent een spiegel voor vele kinderen, ben jij je daar bewust van? de woorden die je zegt kunnen ook leerlingen onzeker maken of misschien zelfs wel verdrietig. Jou voorbeeld kan er toe lijden dan ze perfectionistisch worden of een enorme bewijsdrang krijgen…! Hoe bewust ben jij? Voor mij is dit 1 van de belangrijkste dingen geweest in mijn leven. Door docenten nuet serieus genomen gevoeld, afwijzing op afwijzing, onzeker geworden, laag zelfbeeld en als klap op de vuurpijl een enorme bewijsdrang… weet wat je zegt en doet!

€125,- per persoon, maximaal 10 docenten. de training duurt 2,5 uur.

Eerste Hulp Bij Pesten

Training hoe sta ik sterker bij pesten.
Deze bied ik aan bij scholen, maar ook op het werk kan dit voorkomen. Hierin wil ik iedereen die hiermee te maken heeft coachen om steviger in hun schoenen te staan en te snappen ” waarom je gepest wordt en waarom een pester pest…” Je leert hoe je staat, hoe je loopt en hoe je krachtiger over komt. Het allerbelangrijkste is dat je in jezelf gaat geloven en dat je de kracht vind die bij jou past.
6 sessies (dus 6 weken) in groepsverband (maximaal 6 personen) Ja super spannend, maar we kunnen leren van elkaar.
Kosten € 250,- per persoon. Het vind plaats in tuitjenhorn en elke sessie duurt 1,5 uur.

Eerste Hulp Bij Faalangst

Training faalangst… 1e hulp bij faalangst. Ik doe alles fout!!
Ik wil mensen leren wat faalangst is en hoe je een manier vind om er mee om te gaan die bij jou als persoon past. Faalangst is ongelooflijk lastig en kan je enorm belemmeren in de dagelijkse zaken. Alles wat je doet in je leven roept stress op en zorgt ervoor dat dingen ook fout gaan. Je bevestigd als het ware steeds dat wat je doet ook fout gaat. Zie je wel het gaat niet goed, zie je wel ik kan het niet enz.

6 sessies (dus 6 weken) in groepsverband (maximaal 6 personen) Ja super spannend, maar we kunnen leren van elkaar.
Kosten € 250,- per persoon. Het vind plaats in tuitjenhorn en elke sessie duurt 1,5 uur.

Individuele coaching en counselling

Pesten

12 sessies van 1300,- waarin we werken aan je zelfbeeld!
Na deze sessies hebben we samen een sterke persoonlijkheid van jou gemaakt en ga je het leven vol zelfvertrouwen tegemoet!
Mocht je nog meer ondersteuning nodig hebben dan de 12 sessies dan kan dat altijd.

We kunnen dan een vervolgpakket toevoegen.

Individuele coaching en counselling

Faalangst

12 sessies van 1300,- waarin we werken aan je zelfvertrouwen!
Na deze sessies hebben we inzicht in jouw faalangstige gedachtes en kun je deze ombuigen! Je bent je bewust van situaties waarin het gebeurd en hebt geleerd wat je kan doen om niet toe te geven aan deze gedachten en gedragingen!
Mocht je nog meer ondersteuning nodig hebben dan de 12 sessies dan kan dat altijd.

We kunnen dan een vervolgpakket toevoegen.

Overig aanbod van diensten:

 • Balans
 • Besluiteloosheid
 • Eenoudergezin
 • Energie tekort
 • Faalangst
 • Focus
 • Fysiek welzijn
 • Groei
 • Hoge ademhaling
 • Hoge bloeddruk
 • Hoge hartslag
 • Introvert
 • Laag zelfbeeld
 • Mentaal welzijn
 • Onrust
 • Onzekerheid
 • Opgejaagd
 • Patronen doorbreken
 • Perfectionisme
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Piekeren
 • Positief denken
 • Prestatiedrang
 • Slaapproblemen
 • Sociaal isolement
 • Twijfelen
 • Vergeetachtigheid
 • Verbinding
 • Vermoeidheid

Coachvormen

Bij mij kun je terecht voor 1-op-1 gesprekken, online coaching en workshops.
Daarnaast hebben wij nu elke zaterdagochtend het gratis online spreekuur via de chat.

 • Onze coaches en counsellers hebben veel werk- en levenservaringen op verschillende gebieden, waardoor we niet alleen uit de theorie praten, maar veel praktijkvoorbeelden kunnen gebruiken ter verduidelijking.
 • Ik werk niet samen met een zorgverzekering voor mijn coaching. Dit omdat ik niet wil rapporteren aan derden en omdat ik niet aan een vast protocol wil zitten.

het process

Werkwijze

Tijdens alle coaching- en counselling sessies begin ik altijd met jouw verleden (counselling) om te zien waar jouw problemen zijn ontstaan. Zo kunnen we die vertalen naar het heden (coaching) waar we voor de toekomst andere patronen bedenken en deze aanleren.

Intake

Het intakegesprek en de ingevulde formulieren geven mij een goed beeld waar we aan gaan werken. Formulieren die ingevuld moeten worden voor het starten van jouw traject mailen wij jou toe. Deze kan jij op je gemak thuis invullen en retour zenden, daarna kunnen wij starten met jouw traject.

Coaching & Counselling sessies

Voor jouw traject zal je ongeveer tussen de 8 en 12 sessies nodig hebben. We bekijken samen wat er nodig is. Mochten er toch meer als 12 sessies nodig zijn dan kunnen we dat in overleg met elkaar doen.

Evaluatie gesprek

Wij bespreken of je genoeg handvatten hebt gekregen.
Vervolgens kijken wij samen of jij de signalen van een terugval herkent. Of er nog hulpbronnen zijn.

Mocht jij een onderhoudsgesprek wensen dan kijken we samen hoeveel en wanneer.
Mocht je geen onderhoudsgesprek wensen, dan is er geen contact meer na beëindigen traject.

Als coach of counselor zal ik NOOIT diagnosticeren! Dus geen etiketten of labels plakken. Ik ontmoet graag de persoon.

Vanuit de ethische code heb Ik geheimhoudingsplicht en alles wat we bespreken blijft bij mij. Ik maak gedurende de gesprekken aantekeningen, ik maak daar een verslag van voor mezelf, zodat ik de voortgang en onderwerpen bij houd. Als het traject is afgesloten verwijder ik het dossier.

Kosten

Pakketen die ik aanbied

Prijzen gelden voor particulieren én bedrijven/werkgevers en zijn inclusief BTW.

8 sessies €870

Basis pakket.

Boek nu

12 sessies €1300

Basis pakket.

Boek nu

5 sessies €545

Pakket alleen te boeken als vervolg na 8 of 12 sessies.

Boek nu