Te veel in je hoofd zitten, veel piekeren over wat anderen van jou vinden of wat je doet, twijfel je veel aan eigenlijk alles?

Je hebt je voelsprieten uitstaan naar je omgeving en vergeet stil te staan bij wat jij nodig hebt voor je eigen geluk. Je stelt je zelf onhaalbare doelen.

Je hebt het gevoel dat anderen je niet zien staan. Je hebt moeite de juiste woorden te vinden en je mening geven is haast een onmogelijke taak!

Misschien ben je een naar binnen gericht persoon die ook niets fout mag doen van zichzelf of juist een persoon die zichzelf erg overschreeuwd. Als persoonlijk coach help ik vrouwen/mannen en kinderen die willen leren hier beter mee om te gaan. Zelf heb ik als Coach hier in het begin van mijn werkzame leven ook veel last van gehad.

Inmiddels heb ik geleerd dat een andere gezonde mindset mij enorm helpt. Als ik toen wist wat een coach kon betekenen voor mij, had ik dat toen zelf ook gedaan.

Zelf heb ik het met een omweg moeten leren, waardoor ik uiteindelijk een burn-out opliep. Ik gun het jou van harte om dit wel eerder te ontdekken.

Als gecertificeerd coach kan ik je hierbij helpen. In de coaching sessies bespreken we jouw situatie, jouw denkpatronen, jouw passies en talenten.

We zullen beginnen met het verleden waar jouw patronen zijn ontstaan, en gaan vervolgens naar het heden. Het is nooit een doel dat je iemand anders wordt, dat kan ook niet. Mijn missie is dat de klachten die je nu ervaart verminderen en jij in staat bent jouw kwaliteiten ten volste kan inzetten.

Wat mag je van ons verwachten?
Als je met ons een traject aan gaat, beloven wij jou dat wij ons voor de volle 100% zullen inzetten om jouw traject bij ons succesvol te laten zijn. Wij vragen dat ook van jou.
Wij zullen ervoor zorgen dat je dit in een veilige omgeving kan doen. Dat wij met onze volle aandacht naar je zullen luisteren en dat we vragen zullen stellen (die niet altijd makkelijk zullen zijn), maar wel de kern van het “probleem” naar boven halen.
We zijn ons bewust dat het een investering is qua geld, maar wat is geld als je beter in je vel komt te zitten? We zullen samen aan het werk gaan en hier zal jij geen spijt krijgen! Wat vind jij je zelf waard om weer goed in je vel te komen zitten?

Wij geloven er in dat geld nooit belangrijker is, als het gaat om je mentale en/of lichamelijke gezondheid.

Wij zijn overtuigd van de kracht van coaching en counselling. Afhankelijk van je vraag kiezen we het benodigde pakket met het aantal sessies.

Voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek neem gerust contact met ons op.

Mocht jij je nou herkennen in dit verhaal in meer of mindere maten? Wil jij hier mee aan de slag?

Of herken je iemand die hier hulp in kan gebruiken?

Onthoud dan!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je bent niet alleen!